13.4.13

Viktor Objekts & Koffie


every now and then my dear friend Super Steph and I get a sudden urge to change the world at least a little bit. and exactly at those moments we meet to have something other people call a brainstorm but in Steph and Manon Land it is more a brain tornado.

this happy event preferably takes place at a location that is for us yet to discover and conquer. crime scene that day: Viktor, espressobar anex concept gallery in Antwerp. it was quiet. very quiet. before we arrived that is. but still, only one other person came in. word is that it can get super crowded during the weekends though. there is a gallery space downstairs and an artisan shop in the back. definitely worth a visit!

these are my iPhone impressions. the approach you see Stephanie take with her Canon can be checked out here

6 comments:

 1. that is such a cool place...

  ReplyDelete
 2. The fact you captured it empty makes me want to fill it up! Would love to go there...but it's a little far for a morning coffee.

  ReplyDelete
 3. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 4. nice place ....

  http://uwbeste.nl/koffiemachines

  ReplyDelete
 5. De koffieautomaat is niet meer weg te denken:
  Zelfs op grote evenementen is zelfs een koffieautomaat te vinden. Met Elfstedenkoorts nog in het achterhoofd, staan nu de grote popevenementen voor de deur. Op elk festival is ook een koffieautomaat aanwezig, want niet iedereen drinkt bier. De betere automaat is aangesloten op het leidingwaternet en voordat het water de machine in gaat, wordt dit gefilterd. Veel leveranciers van koffieautomaten gebruiken de festivals om inruilapparatuur in te zetten. Zo brengen de oude apparaten toch nog wat geld op. Worden ze per ongeluk door een onverlaat omver gelopen dat is dit niet direct een ramp. Vervelend dat wel, maar de apparatuur was toch al afgeschreven. Uiteraard staan er backstage de nieuwste apparaten, maar ook daar loop je als leverancier risico. Stel je voor dat een band als Rammstein zich gaat uitleven op de automaat. Natuurlijk wel leuk als hiervan foto’s op het internet verschijnen, want dan is het weer gratis reclame. Toch hoeft de koffie als drank die uit de automaat komt niet altijd te worden gemaakt door koffiebonen van de automaatleverancier. Zeker als koffieautomaat eigendom is van de organisatie van een bedrijf, dan is het mogelijk om te switchen van bonenleverancier. Helaas vergeten veel bedrijven dat je beter 10 zakjes van 1 kg kunt kopen, dan 1 zak van 10 kg. Vaak lijkt dit goedkoper, maar als een zak met bonen eenmaal open is, dan moet je deze binnen 24 uren verbruiken. Zodra de zak wordt geopend heeft dit een negatief effect op het aroma. Zodoende kan het zijn dat dezelfde soort bonen met dezelfde branding verschillend samen en indirect ruiken. Alles hangt sterk af van de zorgvuldigheid van degene die het dagelijks onderhoud op de koffieautomaat verzorgd en het bijvullen van de bonen. Als de automaat op vrijdagmiddag bijna leeg is, dan is het verstandig om geen nieuwe zak met bonen meer te openen.

  Website: http://uwbeste.nl/koffieautomaat

  ReplyDelete

//
Pin It button on image hover